Burobed heeft Innovatieve Bedsystemen

Geen verspilling van ruimte: overdag een ruim bureau van bijna 2 meter breed, ’s nachts een comfortabel bed. Ideaal indien u een studentenkamer wil inrichten of tienerkamer, kot of logeerkamer.

Een slaap- en werkruimte op 2m²

Voorwerpen tot 45 cm. hoogte kunnen dag en nacht op het bureaublad blijven staan, objecten verwijderen is dus niet nodig. Er is genoeg ruimte voor een PC, monitor, woordenboeken, enz. Sommigen noemen het dan ook een computerbed.
  • Het bureaublad blijft altijd perfect horizontaal.
  • Het beveiligd uitklapsysteem laat toe om zacht het bed met één hand in en uit te klappen.
  • Het beddengoed kan dag en nacht op het bed blijven liggen.
  • Een bureaubed is veiliger en netter dan een hoogslaper of mezzanine.

 

CONTACTEER ONS

hiddenbed met topbox

Optimaal Ruimtegebruik

Kleiner wonen zonder aan comfort in te boeten is onze uitdaging.

Design en Functionaliteit

Met het Burobed en Plafondbed tover je elke dagruimte om tot een volwaaridige slaapruimte.

Financieel Voordelig

Dubbel gebruik maken van een ruimte, én tegelijk de ecologische voetafdruk verkleinen.

Remmeries

Remmeries logo

Remmerie’s, dé specialist in het ruimtebesparend en functioneel slaapmeubilair. Op zoek naar creatieve en échte ruimtebesparende oplossingen bij de inrichting van slaap- of leefruimte, dan zijn de oplossingen die Remmeries aanbiedt via Plafondbed en Burobed zeker voor u geschikt!

Burobed logo

Een kinderkamer, studeerruimte of logeerkamer wordt optimaal benut. Voor een tweede (vrije tijds-)woning zijn onze systemen ideaal. Dankzij onze Burobedden kan een appartement plaats bieden aan al uw vrienden, kinderen en kleinkinderen.

Plafondbed logo

Denk aan wat je kan doen met de ruimte waar je bed staat, dit is minstens 16 uren per dag verloren ruimte! Waarom niet 24/24 je ruimte gebruiken? Een Plafondbed is een plaatsbesparend alternatief voor de een statisch bed of een traditionele bedkast, slaapbank, opklapbed, hoogslaper enzovoorts.

Stel ons een vraag